Bitcoin Cash, is dit de munt om te investeren?

Beste lezer,

Ik ben fan van de Combicoin, maar mocht je toch inzetten op individuele munten, dan moet je toch wat opzoekwerk verrichten over de “Bitcoin Cash“. Geruchten doen namelijk de ronde dat deze munt binnenkort verkrijgbaar zal zijn op Coinbase.

UPDATE van 20 december 2017 6:45

Gisteren schreef ik dit artikel. Deze ochtend stond ik op en stond de Bitcoin Cash in de mobiele applicatie van Android. Gisteren avond (19/12) was de waarde van de Bitcoin Cash rond 17u ongeveer een €2000 waard. Deze ochtend (20/12) rond 6u steeg de waarde tot ongeveer €2600. Een stijging van enkele honderden euro’s op enkele uren tijd. Goeie gok!

BitcoinCashAdded

De grafiek van deze nacht

BitcoinCashGraph

EINDE UPDATE

CoinbaseHeader2

Coinbase is een platform dat toelaat om fiat (euro’s) te zenden naar een traditioneel rekeningnummer. Nadat de storting is uitgevoerd kan je hiermee Bitcoins, Litecoins, of Ethereum munten kopen. Binnenkort dus ook, volgens geruchten, Bitcoin Cash. Ook hier, hou er rekening mee dat het toch wel een tweetal dagen duurt alvorens uw bedrag toekomt op uw account.

Het is dus héél eenvoudig om met dit platform, dat zowel beschikbaar is via een webbrowser, als via een Android- of iPhone applicatie in de wereld van de cryptomunten te stappen.

CoinbaseFacts

Net door zijn eenvoud zijn er héél wat mensen die deze applicatie gebruiken. Volgens hun website zouden ze al meer dan 50B dollar hebben omgewisseld. Wanneer er dus een nieuwe munt aan toegevoegd wordt, is het potentieel héél groot dat héél wat mensen gaan inzetten op deze nieuw toegevoegde munt, in dit geval de Bitcoin Cash.

Zoals dus verteld, de munt “Bitcoin Cash” is voorlopig nog niet beschikbaar via dit platform. Mocht je toch nu reeds willen investeren in deze munt kan je deze aankopen via een beurs zoals Bitfinex. Een handleiding hoe je dergelijke beurs gebruikt volgt begin januari.

Een antwoord op mijn vraag: “Bitcoin Cash, is dit de munt om te investeren?” Ik zou het doen!

Succes,
Oele Geirnaert

PS: Handelen in cryptogelden heeft een bepaald risico! Doe het enkel met geld dat je niet nodig hebt!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s